fbpx

.

Süresiz Oturum İzni alırken İngilizce dil sertifkası alınmış olmalı ve Life In the UK testinden de geçmiş olunmalıdır. 18-65 yaş arası olan kişiler Suresiz oturum ve İngiliz vatandaşlığına geçiş yaparken İngilizce sertifikası ve Life In the UK testi şartına tabi olurlar. Bunlara ek olarak İngiliz vatandaşlığına başvuracak kişiye ait sabıka, polis kayıtları, mahkeme kararları, cezalar vs. incelenir ve bu belgeler başvuru sonucunu etkileyebilir.

Son olarak son 12 ay içinde 90 gün ve son 5 yılda 450 günden fazla Birleşik Krallık sınırları dışında kalmamış olmanız ve önceki başvurularınızda herhangi bir yalan beyan/ sahte evrak vb. kullanmamış olmanız önemli noktalardır. Ankara Antlaşması İngiltere vizesi başta olmak üzere diğer her çeşit İngiltere vizesi ile ilgili profesyonel hizmet almak istiyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

TasarımOkyanus Web